LAPSITYÖ

Lastenleiri Hirvijärvellä ma-pe 12.-16.6.2017
(Leiri on täynnä)

 

Pyhäkoulut

Pyhikset jatkuu 20. elokuuta.

JippiiPyhis kuukauden 1. sunnuntaina.

LivePyhis Kouluikäisille kuukauden 2. sunnuntaina.

SundayPyhis Ikäryhmittäin kuukauden 3. ja 4. sunnuntaina.
Kevään viimeinen 28.5.

 

Sateet

Lasten olohuone kouluikäisille jatkuu 23. elokuuta.

Poikakerho

Ala-aste ikäisten poikien oma kerho, jossa leikitään, pelataan, opitaan yhdessä Raamatun kertomuksia sekä retkeillään. Poikakerho jatkuu syyskuussa.

 

Tyttökerho

Tyttökerhossa 7-11v. tytöt leikkivät, pelailevat, askartelevat, leipovat ja oppivat Jumalasta tuttujen ohjaajien kanssa. Tyttökerho jatkuu elokuussa.

 

Perhekerho

Perhekerho jatkuu elokuussa.

 

Jippiikuoro

Jippiikuoro klo 18.00-18.45 joka keskiviikko. Yhteyshenkilö Kristiina Hentilä p. 0442697526.
Kevään viimeinen 17.5.

Perhe Mix

Perhe Mix on parin kuukauden välein järjestettävä koko perheen ilojuhla. Ilta kuluu näytelmien, sketsien, musiikin, Raamatun opetusten ja toimintapisteiden parissa. Lisäksi on tarjolla aina pikkupurtavaa. Seuraathan seurakunnan ilmoittelua! 

 

Leiri

Mitä olisikaan kesä ilman leiriä? Leiri on täynnä uusia elämyksiä ja sieltä voi saada elinikäisiä ystävyyssuhteita. Ohjaajat ovat mukaansa tempaavia ja innostavia. Leirikokemuksista riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa. Leiriltä saat eväitä elämään turvallisessa ympäristössä. Emännät pitävät huolen siitä, ettei nälkä pääse yllättämään ja kioski palvelee joka päivä. Lisäksi on luvassa yllätyksiä! Tule ja koe itse iloinen leiritunnelma!

Pyhäkoulun apuohjaaja (12v.+)

Oletko liian vanha pyhäkouluun? Haluaisitko olla apuna pyhäkoulussa. Apuohjaajana saat pikkuhiljaa vastuuta ja koulutusta. Saat apuohjaajana olemisesta todistuksen. Seuraa ilmoittelua, milloin seuraava apuohjaajakoulutus alkaa.