LAPSITYÖ

Tulevia tapahtumia ja muuta infoa lasten työstä:

Seuraa ilmoittelua Facebook: Seinäjoen helluntaiseurakunnan lapsityö

Pyhäkoulut

Pyhikset sunnuntaisin klo 11.00 AAMU -tilaisuuksien yhteydessä

Poikakerho

Ala-aste ikäisten poikien oma kerho, jossa leikitään, pelataan, opitaan yhdessä Raamatun kertomuksia sekä retkeillään. Poikakerho maanantaisin klo 17.00 Huhtala-salissa

Tyttökerho

Tyttökerhossa eskareista alkaen 6-11v. tytöt leikkivät, pelailevat, askartelevat, leipovat ja oppivat Jumalasta tuttujen ohjaajien kanssa. Tyttökerho torstaisin klo 17.30-19.00 Huhtala-salissa

Perhekerho tiistaisin klo 10.00-12.00 Huhtala-salissa

Jippiikuoro

Jippiikuoro keskiviikkoisin klo 18-19.00 Huhtala-salissa
Uudet kuorolaiset ovat tervetulleita!
Yhteyshenkilö lapsityöpastori Jonna Shemeikka 044 042 9292

KidsMix

Perhe Mix on muutaman kuukauden välein järjestettävä koko perheen ilojuhla. Ilta kuluu näytelmien, sketsien, musiikin, Raamatun opetusten ja toimintapisteiden parissa. Lisäksi on tarjolla aina pikkupurtavaa.
Kevään lastentapahtumat: pe 1.2. Helluntaikirkolla sekä pe 26.4. Vapaaseurakunnalla. Tervetuloa!

Leiri

Mitä olisikaan kesä ilman leiriä? Leiri on täynnä uusia elämyksiä ja sieltä voi saada elinikäisiä ystävyyssuhteita. Ohjaajat ovat mukaansa tempaavia ja innostavia. Leirikokemuksista riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa. Leiriltä saat eväitä elämään turvallisessa ympäristössä. Emännät pitävät huolen siitä, ettei nälkä pääse yllättämään ja kioski palvelee joka päivä. Lisäksi on luvassa yllätyksiä! Tule ja koe itse iloinen leiritunnelma!

Tervetuloa Seinäjoen Helluntaiseurakunnan lastenleirille 25.-28.7.2019!

Leiri alkaa torstaina 25.7. Hirvijärven leiritalolla (os. Hirvijärventie 1380). Leirille tullaan omilla kyydeillä.
Ilmoittautumisia vastaanotetaan klo 17-18 ja ohjelma alkaa klo 18.00. Huolehdithan, että yöpymispaikat ovat valmiina ennen kuin ohjelma alkaa.

Leiri päättyy sunnuntaina. klo 13 alkavaan päätösjuhlaan, johon kotiväki on tervetullut mukaan. Kotiinlähtö noin klo 14.30

Majoitus ja turvallisuus. Leirillä nukutaan omassa teltassa tai asuntovaunussa/autossa. Alueella on yövartiointi. Leirillä on käytössä turvallisuussuunnitelma sekä ammattitaitoinen ea-vastuuhenkilö. Asuntovaunut parkkeerataan järjestyksessä perimmäisestä nurkasta lähtien, jotta kaikille olisi paikka ja tyhjiä rakoja ei jäisi.

Turvaväli on 4m seuraavaan vaunuun/rakennukseen.

Varusteet: Raamattu (jos omistat) sekä kirjoitusvälineet, pressu teltan suojaksi, varusteet nukkumista varten, vaihtovaatteet ja muut varusteet joka säälle myös kumisaappaat, lisäksi uikkarit, uimalasit, mikäli sellaiset omistat, pyyhe ja peseytymisvälineet.

Leiriohjelmaan kuuluu: Raamatunopetusta, liikuntaleikkejä, olympialaiset, askartelua ja puutöitä, vesileikkejä, uintia ja saunomista, sketsejä, musiikkia, iltanuotion rätinää sekä rukoushetkiä. Leirijohtajana toimii Sami Vitikka. Leiriohjaajina toimii iso joukko seurakuntamme lapsityöaktiiveja sekä leiriapulaisia.

Huomioitavaa! Jos leirille otetaan kännykkä mukaan, toivomme sitä säilytettävän  ohjelman aikana omassa majapaikassa. Leirillä jokainen leiriläinen osallistuu kullekin päivälle suunniteltuihin toimintatuokioihin (raamatunopetus, leikit jne.) Myös vapaalle oleskelulle ja kaveripuuhille on varattu aikaa 🙂

Asiaa isälle ja äidille. Leirillä ohjaamme lapsia rakentamaan elämää kestävien arvojen varaan, kunnioittamaan toinen toisiaan sekä varustamme heitä turvalliseen elämäntapaan Taivaan Isän hyvässä hoidossa. Leirin teemana on tänä vuonna on Lähetystyö.

Hinta. Leirimaksu on 35 €/lapsi. Sisarushinta saman perheen seuraavista lapsista on 25€.
Leirimaksu suoritetaan seurakunnan tilille FI 6547474020002145
ja kuitti maksetusta leirimaksusta tarvitaan ilmoittautumisen yhteydessä leirin alkaessa.

Hinta sisältää ruokailut, ohjelman, leirimateriaalin sekä tapaturmavakuutuksen.

Leirillä on kioski, jota varten voi varata karkkirahaa (max. 3 €/pv).

Nähdään leirillä!

Mietteissä ja kysymyksissä voit ottaa yhteyttä leirinjohtaja Samiin p.0451085463 tai
lastentyöntekijä Sariin puhelimitse p. 0440429292 tai sähköpostitse shsrk.skidit@gmail.com