Israel-työ

Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat. (I Moos. 12:3)

 

 

 

 

 

Israel-työn vetäjä Jyrki Isohella

email: isohellat(at)luukku.com

______________________________

 

ISRAEL-TYÖ

Seinäjoen helluntaiseurakuntana ymmärrämme Israelin siunaamisen olevan Jumalan selkeä tahto, ja myös yksi tärkeimmistä seurakunnan menestykseen vaikuttavista tekijöistä (1.Moos.12:3, 27:29; 4.Moos.24:9; 6:23-26). Tästä syystä olemme panostaneet suuresti Israel-työn kehittämiseen.

Aktiivisessa Israel-tiimissämme on mukana suuri joukko eri ikäisiä Israelin ystäviä. He palvelevat monissa erilaisissa toimintamuodoissa, joista esittelemme seuraavaksi muutamia. Jos sinä olet kiinnostunut toimimaan jossain näistä työmuodoista, ota yhteyttä Israel-työmme vetäjään Jyrki Isohellaan. Email: isohellat(at)luukku.com tai suoraan eri työmuotojen vetäjiin.   

Toiminnat

Israel-tilaisuudet

 Israel-tilaisuuksia järjestetään säännöllisesti joka kuukauden kolmantena sunnuntaina klo 16:00.

Järjestämme myös erilaisia Israel-aiheisia koulutustilaisuuksia ja näyttelyjä, joista saat tietoa seurakuntamme nettisivuilta. Olet myös tervetullut osallistumaan kerran kuukaudessa järjestettäviin Israel-ryhmän kokoontumisiin, joissa suunnittelemme tulevaa toimintaamme ja opiskelemme juutalaisten tavoittamista evankeliumilla.

Israel-tanssiryhmä

Besorah -ryhmä esittää israelilaista ylistystanssia ja kansantanssia.
Nimi Besorah on hepreaa ja tarkoittaa Ilosanomaa ja sitä tahdomme ylistyksen kautta välittää ja antaa Jumalalle kaiken ylistyksen, kiitoksen ja kunnian, joka Hänelle kuuluu.
Tahdomme siunata Israelia ja juutalaista kansaa Sanan mukaisesti. Tahdomme myös välittää iloa karkeloinnin kautta.
Ryhmän tunnuslauseena on Psalmi 149:3 ”Ylistäkööt he karkeloiden hänen nimeänsä.”
Jäsenet ovat: Herttua Minna, Kuitunen Kirsti, Lahtinen Hannele, Lipasti Tuija, Tuppurainen Mirja, Evijärvi Merja ja Ismo, Kuutti Päivi, Oksaharju Elisa, Siemann Christine, Lehtola Maarit, Vertanen Aurora.

 Musiikkitoiminta

Musiikkiryhmä Betsalel, jota johtaa pastori Jyrki Isohella, e-mail:  isohellat(at)luukku.com. Ryhmää voi tilata myös muualle esiintymään.  

Sapatti- ja Sederateriat

Seurakuntamme on järjestänyt jo useita sapatti- ja sederaterioita, sekä kahvituksia, joista saatavilla tuotoilla on kerätty varoja Israel-työtämme varten. Haluatko palvella tulevien aterioiden toteuttamisessa? Ota yhteyttä Jyrki Isohellaan.

Israel-leirit

Seurakuntamme on tähän mennessä toteuttanut kaksi virkistys-/ raamattuleiriä juutalaisille. Toivomme voivamme järjestää vastaavia leirejä myös tulevaisuudessa. Jos olet halukas palvelemaan jossain tehtävässä tulevilla leireillä, ota yhteyttä Jyrki Isohellaan.

Avustusaktiot

Suuri joukko seurakuntalaisiamme on osallistunut Israelissa toteutettaviin avustusaktioihin, joissa on autettu erityisesti holokaustin selviytyjiä eri tavoin. Tuleviin avustusaktiohin voit ilmoittautua ryhmän johtajille Teuvo ja Seija Mäntylälle.

Evankelioimisaktiot

Olemme suunnittelemassa evankelioimisaktioita sekä Israeliin, että Euroopan juutalaisten pariin. Jos olet kiinnostunut osallistumaan johonkin aktioon, ota yhteyttä Jyrki Isohellaan.

Arpajaiset ja myyjäiset

Myös arpajaiset ja myyjäiset ovat tuoneet kaivattuja varoja toimintaamme. Otamme mielellämme vastaan mm. leivonnaisia, tavara sekä rahalahjoituksia työmme tukemiseksi. Ota yhteyttä toimintamuodon vetäjiin Airi Kalliolahteen ja Sirpa Keltamäkeen.

Israel-työlle tuki seurakunnan tiliyhteyksien kautta. Kirjoita viitekohtaan merkiksi ”Tuki Israel-työlle”.  

TERVETULOA MUKAAN SIUNAAMAAN ISRAELIA !