Lähetystyö

Seurakunnan lähetystyö

Lähetystyö

Lähetystyön perusta on Jeesuksen kehotuksessa julistaa Jumalan valtakunnan evankeliumia, Hyvää Sanomaa, kaikkialla maailmassa ja kaikille kansoille (Matt. 24:14, Mark.13:10) sekä tehdä opetuslapsia kastaen ja opettaen noudattamaan Jeesuksen käskyjä (Matt 28:19–20).

Seurakunta tekee lähetystyötä monella tapaa, esimerkiksi julistaen, opettaen, humanitaarisin tavoin ja kehitysyhteistyön välityksellä lyhyt- ja pidempiaikaisina toimeksiantoina eri puolilla maailmaa. Seurakunnan lähetystyöryhmä suunnittelee sekä koordinoi toimintaa ja tavoitteena on nostaa lähetystyön näkyvyyttä seurakunnassa.

Tämän hetkisinä seurakunnan lähetteinä ovat Vuokko ja Fernando Sanchez Espanjassa ja osakannatuksella yhdessä Patmos lähetyssäätiön kanssa Kuubasta Espanjaan muuttanut Osmany Cruz Ferrerin perhe. Seurakunta tukee Ani-Sofia Hietalaa Legacy Projetissa ja useita Israel työn toimintoja. Lähetysjärjestöistä seurakunnan tukea saavat Fida ja Avainmedia. Karjalaan tehtävä julistus ja humanitaarinen työ on jatkunut monia vuosia.

Olet tervetullut mukaan! Kirjoita nimesi ja yhteystietosi, jos lähetystyö kiinnostaa sinua. Sinuun otetaan yhteyttä.

Lähetystyö osa seurakuntatyötä

Mukaan lähetystyöhön