Raamattukoulu

RAAMATTUKOULU

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu raamattukouluun sähköpostilla nettiraamattukoulu(ät)gmail.com

Raamattukoulu on ilmainen eikä se edellytä helluntaiseurakunnan jäsenyyttä.

Lisäohjeet raamattukouluun saat sinulle lähetetyssä sähköpostissa ilmoittautumisen jälkeen.

Raamattukoulun opettajina toimivat Tuomo Läntelä sekä Ville Pitkänen.

Syys- ja kevätlukukausi toteutetaan niin, että joka toinen tiistai 8.9. alkaen liveopetusta Vellamo-salissa klo 18.00 ja joka toinen viikko verkko-opetusta netin kautta seuraten.

Koko raamattukoulun opetusmateriaali ja tunnit löytyvät netistä.

Tiistai-iltojen Raamattukouluun riittää joka vuosi opiskelijoita. Osa tulee omasta seurakunnasta ja osa maakunnasta. Myös evankelis-luterilaisesta seurakunnasta on joka vuosi tullut opiskelijoita. Systemaattinen koko Raamatun ja sen keskeisten oppien läpi käyminen on monen seurakuntalaisen haaveena. Kaikilla ei ole mahdollisuutta käydä Ison Kirjan peruskurssia. Kaikilla on kuitenkin mahdollisuus oman seurakunnan raamattukouluun.