SUMMERFEST 2017

Tervetuloa kesän kohokohtaan Seinäjoella! Seinäjoen Helluntaiseurakunnan kesäjuhla pidetään 12.-16. heinäkuuta. Aiempina vuosina kesätapahtuma on kulkenut nimellä ”Keskellä Elämää”.  Tapahtuma alkaa keskiviikko iltana klo 19 Helluntaikirkolla, ja jatkuu viikonlopun ajan uudella Seinäjoki Areenalla.

Tänä vuonna puhujavieraina ovat: Nicky Cruz (USA), Ryan Adams (Brasilia/USA), Morgan Carlsson (Ruotsi), Samuel Tedder (Suomi) ja Marko Selkomaa (Suomi). Tapahtuman isäntänä toimii Seinäjoen Helluntaiseurakunta, pastori Markku Tuppuraisen johdolla.

Summerfest on enemmän kuin konferenssi – se on koko perheen kesäfestari!
Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!
Tervetuloa Seinäjoelle!

TAPAHTUMASSA MUKANA

NICKY CRUZ

Summerfest 2017 pääpuhuja on Nicky Cruz, jonka ihmeellinen muutostarina on puhutellut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Nickyn tarina on varmasti monelle tuttu ”Juokse Poika Juokse” -nimisestä kirjasta, joka mielenkiintoisen tarinansa vuoksi oli yhteen aikaan jopa kouluissa äidinkielen tunneilla luettavien kirjojen joukossa. Kirja kertoo hänen karusta elämästä ja siitä, kuinka hän ajautui New Yorkin jengimaailmaan ja lopulta pahamaineisen MauMau-jengin johtajaksi. Nickyn elämä ei kuitenkaan päättynyt raakaan jengimaailmaan toisin kuin kävi hänen monelle kohtalotoverilleen. Hän sai kohdata Jeesuksen rakkauden, ja tämä rakkaus mullisti hänen elämänsä.

Nicky on kansainvälinen julistaja ja hän on päässyt kertomaan tarinaansa ympäri maailmaa. Olemme valtavan innoissamme siitä, että saamme kesällä hänet vieraaksemme Seinäjoelle! Hänen tarinansa on valtavan voimakas kertomus siitä, mitä Jumalan rakkaus saa aikaan!

RYAN ADAMS tulee Miamista. 29-vuotias Ryan palaa lähetystyölle ja seurakuntien istuttamiselle. Vuonna 2016 Hän istutti Brasilian Belo Horizonteen Lagoinha Centro seurakunnan, joka kasvoi räjähdysmäisesti. Vuoden 2017 alussa Ryan ja Jessica muuttivat Miamiin istuttamaan uutta seurakuntaa. Pariskunnan yhteisenä näkynä on istuttaa uusia seurakuntia ympäri maailmaa. Ryanin sydämellä on sytyttää nuori sukupolvi tekemään lähetystyötä täysillä.

Morgan Carlsson on toiminut pastorina vuodesta 1993 alkaen ja on kiertänyt paljon skandinaaviassa ja euroopassa vieraillen monissa eri seurakunnnissa. Morganin sydämellä on nähdä ihmisten tulevan uskoon ja kuinka Jumalan voima vaikuttaa ja saa muutosta aikaan ihmisissä. Hän haluaa olla nostamassa seuraavaa sukupolvea ottamaan osaa seurakuntien rakentumiseen ja saavuttamaan sitä kautta yhä uusia sukupolvia.

Samuel Tedder on selkeä ja mielenkiintoinen puhuja, jonka raamatuntuntemus on todella vahvaa – onhan hän opiskellut teologiaa monet vuodet, viimeisimpänä suorittaessaan teologian jatko-opintojaan Englannissa, Durhamissa. Nykyään Samuel perheineen asustelee Jyväskylässä, jossa hän toimii Jyväskylän helluntaiseurakunnassa pastorina. Samuelin sydämellä on vahvasti Jumalan antama lähetyskäsky ja syvempi ymmärrys evankeliumista. Hän on raamatunopettaja, jonka tapa tuoda Jumalan Sanan voima ja merkitys herättää varmasti kuulijoissaan paloa syvempään Jumalan tuntemiseen.

Marko Selkomaa syntyi Varkaudessa, toimi koulupastorina Savossa, nuorisopastorina Helsingissä ja oli yli 10 vuotta pastorina Kanadan Thunder Bayssa. Muutama vuosi sitten Selkomaa muutti perheineen takaisin Suomen Lakeuksille ja täällä hän toimii Hyvä Sanoma ry:n evankelistana sekä lähetyspastorina.

Puhujana Marko on ihmisläheinen ja selkeä. Hän haluaa kirkastaa Kristusta ja tuoda esiin Jumalan armoa ja rakkautta ihmisiä kohtaan.

Zacharias Fjellander on ruotsalainen mies, joka koki voimakkaan lähetyskutsun muuttaa Suomeen muutama vuosi sitten. Kutsumus sai hänet opiskelemaan suomenkielen ja muuttamaan Turkuun. Suomessa hän tapasi nykyisen vaimonsa Tiinan ja yhdessä he johtavat missionuorten toimintaa Ahvenanmaalla.
Zacharias johtaa ylistystä Summerfestin torstai-iltana ja perjantai päivänä. Perjantai iltana (klo 18) kuulemme Zachariaksen todistuksen ja hänen oman kappaleensa ”Uusi päivä Suomelle”.

SUMMERFEST LASTENJUHLAT

SUMMERFEST 2017

Päivä(t)

H(s)

Minuutti(a)

Second(s)

SUMMERFEST ALUE

Summerfest järjestetetään tänä vuonna Helluntaikirkolla sekä Seinäjoki Areenan uudessa laajennusosassa (B-halli), Kirkkokatu 23.