Tervetuloa esteettömästi

TERVETULOA

Toivotamme Sinut tervetulleeksi seurakuntamme tilaisuuksiin mahdollisimman esteettömästi.
Olemme tekemässä seurakunnan tiloihin esteettömyyskartoitusta vuoden 2016 aikana. Lisäämme tänne tietoja työn edetessä, jotta sinäkin voisit tulla seurakuntamme tilaisuuksiin mahdollisimman helposti.
Alla olevien ohjeiden avulla voit tutustua seurakuntamme tiloihin.

Useimmissa tilaisuuksissa vahtimestarit palvelevat aulassa ja voivat olla apunasi.

Saapuminen
Kaikki sisäänkäyntimme on katutasossa. Autolla voi saapua suoraan pääoven eteen. Etuoven läheisyydessä on myös vammaisen pysäköintilupaan oikeuttava parkkipaikka.

Vaatteiden säilytys
Vaatenaulakot ovat esteettömästi eteisaulassa.

Wc-tilat
Inva-wc (1 wc) löytyy eteisaulasta, heti vaatesäilytyksen vierestä. Myös tavallisia wc-tiloja on eteisaulassa naisille sekä miehille. Lisää tavallisia wc-tiloja löytyy Huhtala-salin ja Vellamo-salin lähettyviltä.

Pääsalin lava ja kasteallas
Pääsalin lavalle, eikä kastealtaalle ole esteetöntä pääsyä.
Jos haluat lavalle tai kasteelle, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä seurakunnan työntekijöihin.
Voimme järjestää sinulle poikkeusjärjestelyin pääsyn lavalle tai kastealtaalle.

Pääsalin nouseva katsomo
Salin takaosa on nouseva johon on portaat. Sinne ei ole esteetöntä kulkua.

T-silmukka
Pääsali on varustettu T-silmukkavahvistuksella. Mikäli silmukka ei jostakin syystä toimi, niin toivomme, että ilmoitat siitä henkilökunnalle.