Keskellä Elämää suurtapahtuma Seinäjoella 15.-19.7.2015

KESKELLÄ ELÄMÄÄ TAPAHTUMA SEINÄJOELLA 15-19.7.2015

Seinäjoki Areena

Lyhyt esittely pääpuhujasta:
Dr. Paul Enenche on johtava pastori Dunamis International Gospel Centre`ssä Nigerian pääkaupungissa Abujassa. Vaimonsa Dr. Becky Enenchen kanssa vuonna 1996 aloitettuun Dunamis -seurakuntaan kuuluu yli 40 000 jäsentä. Dunamis -seurakuntia on tällä hetkellä yli 100, joista 50 sijaitsee pääkaupunki Abujassa. Osa seurakunnista on samankokoisia kuin Pastori Enenchen johtama pääseurakunta.
Seurakunta on tunnettu profetaalisuudestaan ja rukouksestaan. Joka kuukauden viimeisenä perjantaina heillä on koko yön kestävä rukouskokous, johon paikalle tulee noin 40 000 ihmistä. He rakentavat parhaillaan rukoushuonetta, johon mahtuu 70 000 osallistujaa.
Pastori Enenche on kirjoittanut monia kirjoja ja vierailee julistamassa Jumalan sanaa ympäri maailmaa. Heidän oman Dunamis TV –kanavan kautta he julistavat evankeliumia Afrikassa, Lähi-idässä ja osassa Eurooppaa.
Pastori Paul on aikaisemmalta ammatiltaan lääketieteen tohtori. Hänen palvelutehtäväänsä leimaa voimakas apostolinen ja profetaalinen kutsumus. Pastori Paulin palvelutehtävälle on ominaista julistaa Jumalan sanaa täsmällisesti ja laimentamattomasti. Hänen palvelutehtävänsä kautta ilmenee Jumalan voima yliluonnollisina parantumisina, ihmeinä ja merkkeinä.
Pastori Paul Enenchen sydämellä on, että
– Jokainen voisi ymmärtää Jumalan suuruuden ja Hänen läsnäolo kohtaisi heitä
– Jokainen voisi ymmärtää oman olemassaolonsa todellisen merkityksen
– Jokainen voisi ymmärtää todellisen potentiaalinsa Jumalan käytössä
– Jokainen voisi löytää Jumalan elämää muuttavat periaatteet
– Jokainen voisi kytkeytyä Jumalan voimaan elääkseen voittoisaa elämää
– Jokainen voisi päättää elämänsä Jumalan ikuiseen taivaaseen ja pelastautua ikuiselta kadotukselta.
Pastori Paul on naimisissa pastori Becky Enenchen kanssa, joka on myös siviiliammatiltaan lääketieteen tohtori. Heillä on neljä lasta.