ILTA CONFERENCE 2018

Advance tarkoittaa pidemmälle pääsemistä, merkityksellistä edistystä ja määrätietoista etenemistä. ILTA Conf 18 on tapahtuma tulevaisuuden vaikuttajille, jokaiselle jonka sydän palaa Jumalalle, mutta myös sinulle joka et koskaan ole käynyt kirkossa.

Advance:n puhujat ja esiintyjät ovat edelläkävijöitä luovuudessa, rohkeudessa ja määrätietoisessa etenemisessä. Pääpuhujat Ryan ja Jessica Adams (Brasilia) ovat istuttanut kymmeniä seurakuntia ympäri maailmaa. Heidät tunnetaan luovuudesta, intohimoisesta puhetyylistä ja teknologian innovatiivisesta käyttämisestä. Ryan ja Jessica matkustavat ympäri maailmaa yhdessä ja erikseen, puhuen tapahtumissa ja innoittaen yksilöitä ja seurakuntia luovalla tavalla.

Uskomme että Suomessa nousee sukupolvi joka ei tyydy elämään itselleen ja jumittumaan paikalleen, vaan uskaltaa nostaa katseensa ja päättää unelmoida uudelleen. Advance on tapahtuma niille jotka kaipaa enemmän. Sinulle joka haluat löytää tien ja astua määrätietoisesti eteenpäin.

Welcome to ILTA Conference.
Welcome to Advance.

TAPAHTUMAAN ON MAKSUTON SISÄÄNPÄÄSY

…OHJELMA JA PROMOVIDEO JULKAISTAAN PIAN…

LATAA KUVIA