SUMMERFEST 2019 – Yhteys on enemmän

Kesän kohokohta Seinäjoella: SUMMERFEST 19 – Yhteys on enemmän ke-su 17.-21.7.2019. Tämä koko perheen konferenssi haluaa tarjota ihmisille mahdollisuuden kokea Jumalan läsnäoloa, antaa toivoa, vapautusta, vahvaa sanan opetusta, upeaa musiikkia eri tyyleillä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

HUOM. Asuntovaunupaikka 15,00 euroa, sähköpaikka 30,00 euroa

Keskiviikon ja torstain tilaisuudet sekä perjantaina iltapäivään klo 15.30 saakka olemme Seinäjoen Helluntaikirkolla.
Perjantai-illasta sunnuntaihin tilaisuudet Seinäjoki Areenan uudessa B-hallissa.

T A P A H T U M A N    P U H U J A T

GARY ja KELLY WILKERSON

Gary Wilkerson on pastori, vaikuttaja ja kirjailija. Hän johtaa hänen isänsä David Wilkersonin perustamaa kansainvälistä World Challenge organisaatiota. Lisäksi hän on ollut perustamassa The Springs Churchia Colorado Springsissä, Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan rukouksen miehenä, ja hän on kirjoittanut kirjan Taivaallinen esirukoilija (2006). Garylla ja hänen vaimollaan Kellyllä on neljä lasta.
Kelly on tapahtumassa myös mukana.

LOREN CUNNINGHAM

Loren Cunningham (s. 1935) näki 19-vuotiaana opiskelijana näyn aalloista nuoria lähtemässä lähetystyöhön kaikkiin maanosiin. Vuonna 1960 Loren ystävineen perusti järjestön Youth With A Mission. YWAM:lla on nyt noin 20 000 työntekijää ja toimintaa noin 200 maassa. Viidenkymmenen vuoden aikana tuhannet ja taas tuhannet nuoret ovat kohdanneet Jumalaa ja vieneet evankeliumia eteenpäin Missionuorten kautta.

SAMUEL TEDDER

Teol. tri Samuel Tedder on palvellut pastorina Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Suomessa. Tällä hetkellä hän asuu perheensä kanssa Jyväskylässä, valmistautuen lähetystyöhön.
Tedder toivoo näkevänsä ihmisten täyttyvän Hengellä. Mutta tasapainoiseen hengellisyyteen tarvitaan vahvoja kokemuksia ja tervettä opetusta.

MIKA HALKOLA

Mika Halkola toimii Södertäljen suomalaisen helluntaiseurakunnan lähetyspastorina. Hän on aiemmin ollut vaimonsa Camillan kanssa lähetystyössä Intiassa kuusi vuotta.
Mika edustaa myös kristillistä Trosgnistans Mission -järjestöä, joka tekee avustustyötä Pohjois-Koreaan.

PETRI KOSONEN

Petri Kosonen palvelee Södertäljen suomalaisen helluntaiseurakunnan johtavana pastorina. Vaimonsa Carolinen kanssa heillä on kolme lasta. Pastorin työt ovat vieneet heitä eri puolille maailmaa. Hän tuli tunnetuksi suomalaisille vahvan ylistysmusiikin kautta, mutta hän on myös erittäin voimakas sananjulistaja.

MARKKU TUPPURAINEN

Markku Tuppurainen on Seinäjoen Helluntaiseurakunnan johtava pastori ja Summerfestin isäntä. Hänen elämänsä, josta on kirjoitettu kaksi kirjaa, on todistus Jumalan ihmeitä tekevästä voimasta. Markku on toiminut pastorina Iisalmessa, Kuopiossa, Seinäjoella ja Helsingissä, sekä toiminnanjohtajana Hyvä Sanoma Ry:ssä.

ARTTU KOSKENRANTA

Artun tekemä musiikki ei jätä ketään kylmäksi, herkkä ja vahva tulkitsija, joka palvelee sydämestään, Jumalaa korottaen.

Sari ja Marjaana &
SOUND OF GRACE
U
usien, mutta myös vanhempien musiikkikappaleiden uudet tulkinnat, saavat jokaisen sydämestä kohoamaan kiitosta ja ylistystä Jumalalle. Raikas, uusi ryhmä, joka palvelee eri seurakunnissa.
Praise The Lord!

ELÄVÄ VESI -KUORO
Mika Rengon johtama gospel -kuoro ja orkesteri on useine solisteineen palvellut seurakuntaa vuosien ajan. Kuoron upeat sovitukset koskettavat ja ihastuttavat.

IDA ELINA

Kansainvälisestikin menestynyt suomalainen popkanteletar Ida Elina valmistui musiikin maisteriksi joitakin vuosia sitten. Hän päätti ottaa suuret unelmansa tosissaan.
”Raamattu. Siellä mulle puhuu Jumala, joka kehottaa olemaan luja ja rohkea, joka rohkaisee menemään ja tekemään.”
Ida Elina

Summerfest -tapahtuman livelähetykset ainoastaan Seinäjoki Areenalla pidettävistä tilaisuuksista.

UskoTV

Gary Wilkerson,

Elävä Vesi -kuoro
Lasten tilaisuus

HUOM. VÄHÄISET MUUTOKSET MAHDOLLISIA!

Sunnuntai 21.7.

10.00//
Opetus & ylistys 8
Petri Kosonen

LÄHETYSJUHLA,
Samuel Tedder,
Tuija Valtanen,
musiikissa Sound of Grace,
Rosita Mäntyniemi

13.00 // Lounastauko

Päätösjuhla
Gary Wilkerson

musiikissa Sound of Grace,
Rosita Mäntyniemi

LASTEN SUMMERFEST

LASTEN TILAISUUKSIEN ALKAMISAJANKOHDAT:

Perjantaina klo 18.30-20.00 Areenalla
Lauantaina klo 10.30-12.00, klo 18.00  ja klo 20.30-21.30 Areenalla
Sunnuntaina klo 14.00 Areenalla

Keskiviikon ja torstain tilaisuudet pidetään Seinäjoen Helluntaikirkolla sekä perjantai aamupäivä.
Perjantai iltana siirrymme Seinäjoki Areenalle, jossa olemme uuden B-hallin puolella.

Lapsille on omat ruhtinaalliset tilat, josta vanhempien on helppo seurata tilaisuuksia. Summerfest on enemmän kuin konferenssi – se on koko perheen kesäfestari!

ESTEETTÖMYYS
Seinäjoki Areena on suunniteltu olemaan täysin esteetön. Liikuntarajoitteisten sisäänkäynti B-hallin pääovista, vasemmalta puolelta löytyy ovien aukaisunappi. Invahissit, luiskat ja vessat toimivat.
Ulkoalueille pääsee pyörätuolilla kokoussalin pääovista.

KUULOVAMMAISTEN TULKKAUS
Tulkkaukseen on varattu istumapaikat salin etuosasta.

OSOITETIEDOT

Helluntaikirkko, Vellamonrinne 1