SUMMERFEST Mahdollisuus Muutokseen 2018

Kesän kohokohta Seinäjoella: SUMMERFEST – Mahdollisuus Muutokseen ke-su 18. – 22.7.2018. Tämä koko perheen konferenssi on kesän paras festari, täynnä uskoa, vapautta, iloa, rakkautta ja Jumalan läsnäoloa. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa Seinäjoelle!

T A P A H T U M A N    P U H U J A T

DANIEL KOLENDA

Daniel Kolendan suvussa on pastoreita aina viidenteen sukupolveen. Jumala paransi hänen isoisoisänsä vaikeasta sairaudesta ja herätti tämän kuolleista. Nyt Daniel palvelee evankelista Reinhard Bonnken aloittaman työn jatkajana ja Christ for all Nations järjestön johtaja. Kolenda on yhdessä tiiminsä kanssa voittanut yli 20 miljoonaa sielua Jeesukselle.

Kaipaatko inspiroivaa Raamatunopetusta ja tarinoita Jumalan suurista ihmeistä? Tule kuuntelemaan Kolendaa! Daniel puhuu perjantai iltana klo 18, lauantaina klo 10 ja klo 18, sekä sunnuntaina päätösjuhlassa klo 13. Lauantai klo 18 tilaisuus päättyy ylistys & rukous -iltaan jossa rukoillaan erityisesti sairaiden puolesta. Uskomme että Jumala haluaa kohdata sinut henkilökohtaisesti. Älä jätä tätä viikonloppua väliin!

MIKA JA ROMMY YRJÖLÄ

Mika ja Rommy Yrjölä, Helsingin Saalem seurakunnan johtava pastoripariskunta ja Suomen helluntailiikkeen yksi tunnetuimmista pareista tullaan näkemään laakealla, mutta sitäkin upeammalla Pohjanmaalla tapahtuman aikaan. Tämä pariskunta on tunnettu upeista Jumalan sanan ja huumorin täyteisistä puheista.

CARL-GUSTAF SEVERIN

Carl-Gustaf Severin aloitti palvelutehtävänsä 1973 syntymäpaikkakunnallaan Gislavedissa, Ruotsissa. Hän on tiiminsä kanssa istuttanut yli 100 seurakuntaa ympäri maailmaa, lähinnä Venäjällä. Carl-Gustafilla ja hänen vaimollaan Monikalla on viisi lasta ja useita lastenlapsia. Carl-Gustaf on tunnettu hyvästä huumorista ja inspiroivista, uskonhenkisistä puheista.

Severin on mukana Summerfestissä lauantai iltapäivällä, jossa hän opettaa odotetussa kahden session seminaarissa. Jos janoat lisää Jumalalta ja haluat syttyä Hänen mahdollisuuksistaan elämäsi kohdalla, tule kuuntelemaan Severiniä Summerfestin lauantai iltapäivällä. Uskomme ettei iltapäivä jätä ketään kylmäksi!

ILKKA PUHAKKA

Evankelista Ilkka Puhakka on Missio Europen julistaja, joka on toiminut aiemmin Kansan Raamattuseuran sananjulistajana ja tehnyt työtä mm. Venäjän vankiloissa yli 20 vuotta. Puhakka on pidetty ja rakastettu opettaja ja julistaja yli kirkkokuntarajojen. Hänen ”tavaramerkkinsä” on syvälle luotaava, huumorilla maustettu Sanan opetus. Hyvän huumorin ja armollisuuden täyttämät tilaisuudet ovat yleensä myös aina kuulijoiden kansoittamat.

MARKKU TUPPURAINEN

Markku Tuppurainen on Seinäjoen Helluntaiseurakunnan johtava pastori ja Summerfestin isäntä. Hänen elämänsä, josta on kirjoitettu kaksi kirjaa, on todistus Jumalan ihmeitä tekevästä voimasta. Markku on toiminut pastorina Kuopiossa, Seinäjoella ja Helsingissä, sekä toiminnanjohtajana Hyvä Sanoma Ry:ssä.

NORTHWIND COLLECTIVE

Northwind Collective on Rodrigo ja Saara Campoksen kokoama ylistyskollektiivi, joka on johtanut ylistystä Suomessa ja laajemmin niin Euroopassa kun Amerikassa ja Brasiliassa. Rodrigo & Saara ovat Suomessa julkaisseet neljä ylistyslevyä, uusimmat niistä ovat ”Taivas Keskellämme” ja ”ISÄ”.

Northwind Collective johtaa ylistystä lauantai iltapäivällä ja illalla.

ILTA MUSIC

ILTA Music on Seinäjoen ILTA (seurakunnan nuorten) ylistystyö, joka jakautuu useampaan ylistystiimiin. Summerfestissä saamme ylistää niin Elsa Karmitsan ja Johannes Laaksosen, kuin Arttu Koskenrannan luotsaamien ILTA Music kokoonpanojen johdolla.

O H J E L M A

Keskiviikko 18.7.

19.00 // Sateet
Johannes Waljus

Torstai 19.7.

10.30 // Aamu
Johanna Huttunen

13.30 // Päivä
Rommy Yrjölä
Johanna Huttunen

Johannes Waljus

Perjantai 20.7.

10.30 // Aamu
Ilkka Puhakka
ILTA Music // Elsa Karmitsa

13.30 // Päivä
Ilkka Puhakka
ILTA Music // Elsa Karmitsa

SUMMERFEST SIIRTYY SEINÄJOKI AREENALLE:

21.00 //

13.00 //
Päätösjuhla

SUMMERFEST 2018 – Mahdollisuus Muutokseen Usko TV:llä
Summerfest lähetykset toteutetaan yhteistyössä UskoTV:n kanssa. Tutustu tapahtumapassiin ja seuraa Summerfestiä suorana Usko TV:n sivuilla: www.uskotv.fi

LASTEN SUMMERFEST

LASTEN TILAISUUDET

Keskiviikkona klo 19:00 kirkolla
Perjantaina klo 18:00 Areenalla
Lauantaina klo 15:00 ja klo 18:00 Areenalla
Sunnuntaina klo 13:00 Areenalla

SUMMERFEST ALUE

Summerfestin keskiviikko, torstai ja perjantai aamupäivä pidetään Seinäjoen Helluntaikirkolla. Perjantai iltana siirrymme Seinäjoki Areenalle, jossa olemme uuden B-hallin puolella. Lapsille on omat ruhtinaalliset tilat, josta vanhempien on helppo seurata tilaisuuksia. Summerfest on enemmän kuin konferenssi – se on koko perheen kesäfestari!

ESTEETTÖMYYS
Seinäjoki Areena on suunniteltu olemaan täysin esteetön. Invahissit, luiskat ja vessat toimivat. Ulkoalueille pääsee pyörätuolilla kokoussalin pääovista.

KUULOVAMMAISTEN TULKKAUS
Tulkkaukseen on varattu istumapaikat salin etuosasta.

Seinäjoki Areena

Seinäjoen Helluntaikirkko

Seinäjoen Helluntaikirkko, Vellamonrinne 1, 60220 Seinäjoki.
Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki.

SUMMERFEST ALKAA

Päivä(t)