SUMMERFEST Keskellä Elämää 2016

Kesän kohokohta Seinäjoella: SUMMERFEST – Keskellä Elämää 13.-17.7.2016. Tämä koko perheen konferenssi on kesän paras festari, täynnä uskoa, vapautta, iloa, rakkautta ja Jumalan läsnäoloa. Tervetuloa Seinäjoelle!

SUMMERFEST LIVE LÄHETYS

Summerfest – Keskellä Elämää suorat lähetykset
Torstai 14.7. klo 09:30 // 19:00
Perjantai 15.7. klo 18:00 // 19:00 // 22:00
Lauantai 16.7. klo 10:00 // 13:30 // 18:00 // 19:00 // 22:00
Sunnuntai 17.7. klo 11:00 // 14:00
KAIKKI LÄHETYKSET MYÖS YOUTUBE ARKISTOSSA

OHJELMA

Keskiviikko

19.00 // summerfest Sateet

pastoritiimi

Michael nieminen

 

 

Torstai

“HENGELLINEN LÄPIMURTO”

09.30 // Patrik Tiainen

Sari hokkanen & Co

11.45 // Juha Ketola

Sari hokkanen & Co

13.00 // Lounastauko

15.00 // Ville Pitkänen & Jacob Huttunen

Sari hokkanen & Co

19.00 // Summerfest Ben Fitzgerald & Daniel Hagen

Rodrigo & saara

22.00 // rukousyö Ben Fitzgerald, Daniel Hagen & pastoritiimi

Lyydia kauppila

 

 

Perjantai

”HENKI ARJESSA”

Aamupäivä // Treasure hunt

09.30 // Ben Fitzgerald & Daniel Hagen

Suvianna & Co

11.15 // Ben Fitzgerald & Daniel Hagen

Suvianna & Co

12.00 // Rukous ryhmissä Ben Fitzgerald & Daniel Hagen

Suvianna & Co

13.00 // Lounastauko & treasure hunt

16.00 // palautetta aamupäivästä

Urheilutalolle:

18.00 // Jippu

19.00 // summerfest Ben Fitzgerald & Daniel Hagen

Northwind collective

22.00 // ILTA Pekka perho

ILTA live

 

 

Lauantai

”USKON HENKI”

10.00 // Mika & Rommy Yrjölä

Johanna Huttunen

12.00 // Lounastauko

13.30 // Mika & Rommy Yrjölä

Johanna Huttunen

16.00 // Ylistystunti lasten johdolla

18.00 // talkshow Keijo Leppänen

19.00 // Summerfest Ben Fitzgerald & Daniel Hagen

Northwind collective

22.00 // ILTA Ben Fitzgerald, Daniel Hagen

ILTA live

 

 

Sunnuntai

11.00 // Israel juhla Eliseo Villar, Juha Ketola & Martti Kallionpää

Johannes Waljus & Praise

12.30 // Lounastauko

14.00 // Päätösjuhla Patrick Tiainen

Arttu koskenranta

 

 

 

 

 

TAPAHTUMASSA MUKANA

BEN FITZGERALD

Tapahtuman pääpuhujaksi tulee Australiasta kotoisin oleva Awakening Europe-järjestön johtaja, evankelista Ben Fitzgerald. Awakening Europe järjestää mm. katuevankeliointia, koulutusta ja vuosittain suuren stadiontapahtuman Euroopassa. Ben Fitzgerald on monelle suomalaiselle entuudestaan tuttu tammikuun Valloita Maa-tapahtumasta. Ben on tunnettu palavana julistajana, jonka sanoman kirkkaana keskipisteenä on Jeesus ja ristin täytetty työ.

DANIEL HAGEN

Summerfestin toiseksi pääpuhujaksi tulee Daniel Hagen. Daniel johtaa Fire Church seurakuntaa Melbournessa, Australiassa. Hän on tulinen evankelista jonka näkynä on innostaa jokainen uskova elämään täysillä Jumalalle. Hänen sydämellään on nähdä Jumalan yliluonnollisen voiman ilmentymän jokaisen uskovan elämän kautta.

MARKKU TUPPURAINEN

Markku Tuppurainen on Seinäjoen Helluntaiseurakunnan johtava pastori ja Summerfestin isäntä. Hänen elämänsä, josta on kirjoitettu kaksi kirjaa, on todistus Jumalan ihmeitä tekevästä voimasta. Markku on toiminut pastorina Kuopiossa, Seinäjoella ja Helsingissä, sekä toiminnanjohtajana Hyvä Sanoma Ry:ssä.

NORTHWIND COLLECTIVE

Northwind Collective on Rodrigo ja Saara Campoksen kokoama ja johtama bändi, joka on johtanut ylistystä suurissa tapahtumissa ympäri Suomea. Rodrigo Campos on syntynyt ja kasvanut Brasiliassa, jossa hän on toiminut ylistyspastorina seurakunnassa, johon kuuluu yli 60.000 jäsentä. Rodrigo & Saara ovat Suomessa julkaisseet neljä ylistyslevyä, uusimmat niistä ovat ”Suuri Herra” ja ”Taivas Keskellämme”.

ILTA LIVE

ILTA live johtaa meitä ylistykseen perjantain ja lauantain ILTA tilaisuuksissa. ILTA live on Seinäjoen ILLAN oma, Arttu Koskenrannan johtama kokoonpano joka on tunnettu biiseistä kuten ”Suuruutes Äärellä”, ”Pidä Lähelläs” ja viime keväänä Suomen iTunesin virallisen singlelistan ykköseksi noussut ”Oi Taivainen Isä”. Tapahtumassa julkaistaan ILTA liven uusi single.

MIKA & ROMMY YRJÖLÄ

Mika ja Rommy Yrjölä, Helsingin Saalemin johtava pastoripariskunta ja Suomen helluntailiikkeen yksi tunnetuimmista pareista tullaan näkemään laakealla, mutta sitäkin upeammalla Pohjanmaalla tapahtuman aikaan. Tämä pariskunta on hyvin tunnettu upeista Jumalan sanan ja huumorin täyteisistä puheista.

PATRICK TIAINEN

Keniassa pastoriksi opiskellut Patrick Tiainen on tunnettu palavana ja innostavana julistajana. Patrick on Uskon Sana – Word of Faith Church Finlandin pastori ja perustaja. Seurakunnan tavoitteena on johtaa uusia ihmisiä Kristuksen luo ja varustaa kaikki tehokkaaseen palvelutyöhön Jumalan valtakunnassa.

JUHA KETOLA

Juha Ketola on ollut täysipäiväisessä Jumalan Valtakunnan työssä vuodesta 1985 palvellen evankelistana ja pastorina niin Suomessa kun ulkomailla. Juha on julistanut evankeliumia yli 40 maassa. Juha ja hänen vaimonsa Kati asuvat Jerusalemissa, Israelissa, josta käsin hän toimii ICEJ:n Kansainvälisenä Johtajana.

JIPPU

Summerfest siirtyy Helluntaikirkolta Seinäjoen Urheilutalolle perjantai iltana jossa juhlat alkavat Jipun konsertilla klo 18. Jippu on viime vuosien persoonallisimpia uusia lauluntekijöitä, jonka kaksi levyä ovat puhutelleet kuulijoita kultalevyjen ja Emma-palkinnon verran. Konsertti on maksuton – tässä mahtava mahdollisuus kutsua ystävät ja naapurit Summerfestiin mukaan!

RONI LEMPIÄINEN

Roni on nuorten keskuudessa hyvin tunnettu rap-artisti, joka on ollut suuren suosion saavuttaneen Immanuelin toinen perustajajäsen. Hän tekee myös paljon muutakin kun räppää, vuosi sitten hän oli Avainmedian hommissa Thaimaassa ja tällä hetkellä palvelee nuorisopastorina Helsingin Metrokappeli seurakunnassa.

NUORTEN SUMMERFEST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuorille Summerfest tarjoaa huikeaa oheistoimintaa lauantai iltapäivänä Urheilutalon pihassa kun Suomen huippu DJ:t soittaa levyjä, PSRT ryhmästä tunnettu Joonatan Palmi räppää ja nurmi kutsuu. Hyppää volttipallon kyytiin, ota skaba kaverin kanssa gladiaattoripatjoilla, tai kunnon mittelö sumopainipuvuissa. Siitä porukalla pomppulinnan kautta ilmatäytteiselle jalkapallostadionille hame-jalkapallo-kisoihin!
Kaiken hauskan lisäksi nuorille on perjantaina ja lauantaina ILTA klo 22. Tilaisuudet on erotettu Jumalankohtaamisen paikaksi. Mukana mm. ILTA live, ILTA Dance, Roni Lempiäinen, Ben Fitzgerald, mutta ennen kaikkea Jeesus!

LASTEN SUMMERFEST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LASTEN OHJELMA

Keskiviikko klo 19.30-20.30 kirkolla.  
Ilmoittautuminen klo 18.45 Ohjelmassa lauluja, pelejä, leikkejä, kilpailuja.

Perjantai klo 19.30-20.30 Urheilutalon painisalissa
Toimintapisteillä on ohjaajat, mutta lapset ovat vanhempien vastuulla. Ilmoittautuminen klo 18.30 alkaen.

Lauantai klo 10-13.30 ulkoaktiviteetit 
Urheilutalon pihassa, Seinäjoki Areenan ja Urheilutalon välillä. Toimintapisteillä on aikuiset, mutta lapset ovat vanhempien vastuulla.
Aktiviteetteja: Pomppulinnat iso ja pieni, Gladiaattoripatjat, Sumopainipuvut, Köydenveto, Kellohamefutis, Volttipallo

Lauantai klo 14-15 lastentilaisuus
Esiintyjät Jone ja kroko. Paikka on yläkerran suurempi peilisali/voimistelusali. Tilaisuus on suunnattu kouluikäisille, pienemmät ovat tervetulleita vanhempien kanssa. Ilmoittautuminen klo 13-14.

Lauantai klo 16-17 ylistystunti päälavalla

Lauantai klo 19.30-20.30 lastentilaisuus
Esiintyjinä Jone ja kroko.Paikka on yläkerran suurempi peilisali/voimistelusali. Tilaisuus on suunnattu kouluikäisille, pienemmät ovat tervetulleita vanhempien kanssa. Ilmoittautuminen klo 18.30 alkaen.

Sunnuntaina klo 14.30-15.30 lastentilaisuus
Esiintyjänä musiikissa Huotarit ja muu ohjelma Mix-tiimi. Ilmoittautuminen klo 13.30 alkaen.

Ilmoittautumisessa otetaan vanhempien yhteystiedot ja tarvittaessa vanhemmat tavoitetaan joko puhelimitse tai tykin välityksellä. Lisäksi urheilutalolla alle kouluikäisille leikkihuone pienessä peilisalissa avoinna pe iltakokouksen yhteydessä, lauantaina klo 10-20 ja su klo 10-16.

Jone & Kroco esittelyvideo

JOKIRISTEILYT

JOKILAIVARISTEILYT

Summerfestin ajan sinulla on hyvä mahdollisuus tutustua Seinäjokeen ja sen historiaan risteilyn muodossa. Kaanaa Lines järjestää tapahtumavieraillemme yhteensä 9 risteilyä, joihin voit ostaa lippuja telttakahviostamme.

Risteily lähtee Areenan laiturilta kirkkokadun sillan juurelta.

Lähtöjen aikataulut:

 

TO // klo. 17

PE // klo. 14, 16, 21

LA // klo. 12, 16, 21, 00

SU // klo. 10, 13

Lauantain keskiyönristeilyllä esiintymässä Aki-Matti Latosaari.

Liput: 10€ / 8€ opisk. / 5€ lapsi

Risteilyn kesto 45 minuuttia.

30 henkilöä / risteily

KRISTIAN ELOKUVA

Summerfestin yhteydessä Seinäjoen Kampustalolla näytetään KRISTIAN, laadukas kotimainen elokuva.
Kristian-elokuva perustuu John Bunyanin 1600-luvulla kirjoittamaan kirjaan ”Kristityn vaellus”. Kirja on Raamatun jälkeen kaiketi toiseksi luetuin kirja maailmassa. Kristianin taival Turmeluksen kaupungista kohti Taivaan kaupunkia on Road Movie -tyylinen fantasiaelokuva.

AIKA: Lauantaina 16.7. klo 16:00
PAIKKA: Seinäjoen Kampustalo (Kalevankatu 35, Seinäjoki)
HINTA: 10 €. Liput ovelta. Varaathan käteistä.

SUMMERFEST ALUE

Summerfestin keskiviikko, torstai ja perjantai aamupäivä pidetään Seinäjoen Helluntaikirkolla. Perjantai iltana siirrytään Seinäjoen Urheilutalolle, jossa suuren kokoussalin lisäksi löytyy valtava määrä oheistilaa niin ulkoa kun sisältäkin. Lapsille on omat ruhtinaalliset tilat ja nuorille oma ulkoilmalava ja toimintapisteet. Pihaa kruunaa upea määrä ruokakojuja joista löytyy kaikkea makkarasta hillomunkkeihin. Summerfest on enemmän kun konferenssi – se on koko perheen kesäfestari!

ESTEETTÖMYYS
Urheilutalossa on peruskorjausten myötä parannettu esteettömyyttä. Urheilutalon puolella on invahissit ja –vessat. Sisäänkäynnissä on luiskat. Ulkoalueille pääsee pyörätuolilla kokoussalin päätyovista tai parkkipaikalta luiskaa pitkin.

KUUROJEN TULKKAUS
Tulkkaukseen on varattu istumapaikat salin etuosasta.

INDUKTIO SILMUKKA
Urheilutalolle tullaan eroittamaan alue jolle asennetaan induktiosilmukka. Huomioithan että nämä paikat ovat ensisijaisesti niille jotka tarvitsevat induktiosilmukka.

 

Klikkaamalla kuvaa näet sen täysikokoisena.

Seinäjoen Urheilutalo

Seinäjoen Helluntaikirkko

Seinäjoen Helluntaikirkko, Vellamonrinne 1, 60220 Seinäjoki.
Seinäjoen Urheilutalo, Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki.

PARKKIPAIKAT

Kaipaatko karttaa josta näkee helposti kaikki Parkkialueet Seinäjoen Urheilutalon läheisyydessä? Tästä löydät Google Maps kartan jossa parkkipaikat ovat merkattuja. Avatessa kartan älypuhelimella voit ohjelmoida GPS:n ohjaaman sinut perille asti. Tervetuloa Seinäjoelle!

YHTEISTYÖSSÄ: ASUNTOMESSUT

Iske kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Summerfest -vieraat saavat liput Asuntomessuille erikoishintaan. Painamalla tätä linkkiä pääset suoraan Asuntomessujen lipunmyyntiin, josta löydät Summerfestin etulipun. Kiitämme Asuntomessuja yhteistyöstä.