Lauantai-iltana Seinäjoella yli sata nuorta ja nuorta aikuista otti vertauskuvallisen, mutta konkreettisen askeleen kohti Jeesuksen ristiä ja jättivät taakkansa Pelastajan käsiin. Viikonlopun yli kestänyt Springfest pysäytti seurakuntaan kokoontuneet ihmiset miettimään, millaisena Jumala heidät näkee ja kuinka palavasti hän haluaa heidän astuvan hänen kutsuunsa.

Seurakunnan oma pastori Pekka Perho ja Lontoosta saapunut Dan Watson puhuivat innostavasti, avaavasti ja viisaudella kutsumuksesta ja Jumalan ylivertaisesta uskollisuudesta ihmistä kohtaan.

Kuva2

Kuva3

Perjantain musiikkielämyksestä vastasi rap-skenen nuori päällikkö, Biniyam, joka otti bändinsä kanssa yleisön haltuun rytmeillään. Lauantaina Jumalan kohtaamisten – Encountereiden – välissä nähtiin ensimmäistä kertaa keskusteluohjelma Late Night with Ville Pitkänen, joka saavutti välittömästi huippusuosion. Pitkäsen vierassohvalle istahtivat vuoronperään salibandyn Suomen mestarivalmentaja Tommy Koponen, Mira Korhonen ja Biniyam, Neea Perho, Bayerncarin Joni Nelimarkka sekä Dan Watson. Haastattelut olivat hauskoja, mutta asiapitoisia ja mukaansatempaavan ytimekkäitä.

Lauantai-aamupäivällä väki sai mahansa täyteen murkinaa ja herkkuja vapaaehtoisten taiottua sadoille syöjille kahdessa kattauksessa järjestetyn, makoisan brunssin.

Kuva4

Kuva5

Tapahtuma huipentui sunnuntain koko seurakunnan jumalanpalvelukseen. Viikonlopun aikana lukuisat ihmiset tekivät henkilökohtaisen ratkaisun seurata Jeesusta. Se on Springfestin tarkoitus ja sen täyttymistä me juhlimme!

Kuva6