Seinäjoen Helluntaiseurakunnan järjestämä Fifteen-leiri  järjestetään vuosittain Espanjan etelärannikolla Fuengirolassa. Viikko pitää sisällään mm. yhdessäoloa rannalla, vierailut vesipuistossa ja karting-radalla, shoppailua, kattavat raamattutunnit sekä makuelämyksiä paikallisissa ravintoloissa.

Leirejä järjestetään kaksi, joista ensimmäinen on suunnattu Seinäjoen ja lähialueiden 15-vuotiaille. Jälkimmäiselle leirille voi osallistua nuoria mistä päin Suomea tahansa.

Molemmilla leireillä järjestetään myös kastetilaisuus, jossa nuori voi halutessaan vanhempien luvalla ottaa kasteen vastaan Välimeressä.

Leirin hinta on 935€.

1. leiri 1.-8.6.2020
2. leiri 8.-15
.6.2020