Ajankohtaista

Sunnuntaina 29.10.2017 perustimme virallisesti ”Seinäjoen Helluntaiseurakunta” -nimisen uskonnollisen yhdyskuntaseurakunnan, joka liittyy Suomen Helluntaikirkkoon.
Käytännössä tämä virallinen toimenpide ei vaikuta seurakunnan toimintaan, mutta se vahvistaa identiteettiämme helluntailiikkeeseen kuuluvana seurakuntana ja selkeyttää suhdettamme lainsäätäjiin ja yhteiskuntaan.
Nykyinen yhdistys, Seinäjoen Helluntairukoushuone ry, jatkuu edelleen, eli uskonnolliseen yhdyskuntaan (helluntaikirkkoon) liittyminen on jokaisen seurakunnan jäsenen henkilökohtainen päätös. Jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat liittyä uskonnolliseen yhdyskuntaseurakuntaan, ota yhteys seurakunnan toimistoon.

Uuden Vuoden vastaanottajaiset järjestetään Seinäjoen Helluntaiseurakunnalla yhdessä Seinäjoen Vapaakirkon kanssa!
Tervetuloa juhliin kohtaamaan ystäviä, rukoilemaan yhdessä, kuulemaan hyvää opetusta ja pyytämään siunausta tulevalle vuodelle 2018!
”Tulevaisuus & Toivo” -teemalla kulkevat tilaisuudet pidetään Uudenvuoden Aattona, 31.12. klo 20 ja 22. Tilaisuuksien välissä on kahvitauko.
Mukana: Markku Tuppurainen, Martti Kallionpää, Ari Urhonen ja Hannu Räty.

Israel-työryhmä käynnistyi

Torstaina 23.11. käynnistettiin seurakunnassa pitkän tauon jälkeen oma Israel-työryhmä. Aloituspalaveriin tuli mukaan 21 henkilöä ja saman verran on jo nyt tullut lisää ilmoituksia halukkuudesta tulla mukaan Israel-työhön.
Työmuodon yhteyshenkilönä toimii pastori Jyrki Isohella.

Alkuvaiheessa työ rakentuu kuuden toimintamuodon varaan, mutta myöhemmin työtä tullaan mahdollisuuksien mukaan laajentamaan myös muille alueille.
Israel-rukouspiiri alkaa kokoontua ensi vuoden alusta joka toinen perjantai Sinikka Annalan kodissa.
Toiminnasta vastaavat Vuokko Mäkilä ja Marjo Poikonen.
Sapatti- ym. aterioita tullaan järjestämään seurakunnassa aina sopivin välein.
Erilaisia Israel-aiheisia tilaisuuksia ja koulutuksia tullaan järjestämään seurakunnassa ensi vuoden alusta alkaen.
Evankelioimis- ja avustusaktioita, sekä Exodustyötä tullaan järjestämään Euroopan alueelle ja Israeliin. Työmuodosta vastaavat Teuvo Mäntylä, Marjo Poikonen ja Meeri Palomäki.
Musiikkitoiminnassa on tällä hetkellä mukana Shalom -ryhmä, mutta uusiakin ryhmiä voi piakkoin muotoutua. Seurakunnassa löytyy myös heprealaisia tansseja esittävä ryhmä.
Tulevien lähetyskokousten ja Israel-tilaisuuksien yhteydessä tullaan järjestämään myyjäisiä ja arpajaisia.
Toiminnasta vastaavat Kirsti Mäkinen ja Sirpa Keltamäki.

Israel-työn suunnittelukokouksia tullaan järjestämään kerran kuukaudessa rukoushuoneella.

Seuraava kokoontuminen on 4.1.2018 klo 18:00 Huhtalasalissa.

Israel-rukousilta joka toinen perjantai klo 18.00 Sinikka Annalalla, Minkintaival 4
alkaen pe 12.1.2018. (parillisilla viikoilla)

Kaikki tilaisuutemme ovat kaikille avoimia! Tervetuloa mukaan!
Jos olet kiinnostunut palvelemaan Israel-työssä, ota yhteyttä ryhmän yhteyshenkilöön Jyrki Isohellaan.
Email: isohellat(at)luukku.com, tai suoraan eri työmuotojen vetäjiin.