SEINÄJOEN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENILLE

SEINÄJOEN HELLUNTAISEURAKUNTA -nimisen seurakunnan perustamiskokous pidetään
Helluntaikirkolla Vellamonrinne 1 Seinäjoki

SUNNUNTAINA 29.10.2017 päiväkokouksen jälkeen klo 12:00

Tarkoituksena on perustaa Seinäjoen Helluntaiseurakunta –niminen paikallisseurakunta, joka on Suomen Helluntaikirkko –nimisen uskonnollisen yhdyskunnan jäsenseurakunta.

Kokouksessa

1. päätetään seurakunnan perustamisesta ja allekirjoitetaan perustamisasiakirja
  2. valitaan seurakunnan vanhimmisto
  3. annetaan vanhimmistolle tehtäväksi ryhtyä toimiin seurakunnan rekisteröitymiseksi, valmistella seurakunnan johtosääntö sekä suunnitelma ja aikataulu seurakunnan toiminnan käynnistämiseksi

Perustettava seurakunta on nykyisen Seinäjoen Helluntaiseurakunnan uskonnonvapauslaissa tarkoitettu seurakunta ja se jatkaa seurakunnan nykyistä hengellistä toimintaa Seinäjoen Helluntairukoushuone ry:n tukemana.

Seurakunnan perustajajäseniksi tulevat ne, jotka kokouksessa allekirjoittavat perustamissopimuksen ja ilmoittavat liittymisestä seurakunnan jäseniksi. Jäseniksi pääsee liittymään myöhemminkin täyttämällä jäsenyyslomake.

Seinäjoen Helluntaiseurakunnan vanhimmisto