RAAMATTUKOULU

Seinäjoen helluntaiseurakunnan raamattukoulu toteutetaan perinteisesti yhden lukuvuoden mittaisena iltaraamattukouluna. Kokoonnumme Seinäjoen helluntaikirkon Vellamosalissa tiistai-iltaisin klo 17.30-20.30. Joka neljäs tiistai on vapaa. Tiistai-iltojen konsepti sopii erinomaisesti kaikille! Ei haittaa, vaikka olisi työstä väsynyt, sillä opetus on luentomaista.

Raamattukoulun vastuuhenkilöinä toimivat pastorit ja seurakunnan muut raamatunopettajat ja teologit.

Tiistai-iltojen Raamattukouluun riittää joka vuosi opiskelijoita. Osa tulee omasta seurakunnasta ja osa maakunnasta. Myös evankelis-luterilaisesta seurakunnasta on joka vuosi tullut opiskelijoita. Systemaattinen koko Raamatun ja sen keskeisten oppien läpi käyminen on monen seurakuntalaisen haaveena. Kaikilla ei ole mahdollisuutta käydä Ison Kirjan peruskurssia. Kaikilla on kuitenkin mahdollisuus oman seurakunnan raamattukouluun.

Voit ilmoittautua Tuomo Läntelälle joko sähköpostilla (tuomo.lantela@gmail.com) tai soittamalla / tekstaamalla numeroon 045-633 5363. Helluntaiseurakunnan jäsenyyttä ei vaadita.
(Voit ilmoittautua myös yhdelle tai useammalle kurssille)

Raamattukoulun hinta on 100€.
Maksu sisältää opetuksen ja opettajien valmistaman materiaalin.

Kevät 2020

Tammikuu
Käytännön diakoniatyö, Vuokko Hautala

Helmikuu