REVIVAL SCHOOL

Revival School on Seinäjoen helluntaiseurakunnan opetuslapseuskoulu.

Haluamme auttaa uskovia tuntemaan paremmin Jeesus ja luomaan Häneen henkilökohtainen, läheinen suhde Pyhän Hengen kautta.
Haluamme auttaa uskovia löytämään oman paikkansa Jumalan suunnitelmissa, osana muiden Jeesuksen seuraajien joukkoa.
Haluamme auttaa uskovia löytämään ne lahjat, joita Jeesus on antanut jokaiselle seuraajalleen tuodakseen Taivasta maanpäälle.
Haluamme nähdä, miten Jeesuksen seuraajat kulkevat luonnollisella tavalla arjen keskellä täynnä yliluonnollista Pyhää Henkeä.

Jos sinä kaipaat elämääsi näitä samoja asioita, ehkä Revival School on sinua varten!

Paikka:
Päivittäinen opetus, harjoitukset ja yhdessäolo tapahtuu pääosin Seinäjoen helluntaiseurakunnalla. Vierailemme myös muissa seurakunnissa, sekä harjoittelemme seurakunnan ulkopuolella erilaisissa tilanteissa.

Viikot:
Koulua on maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin 09 – 15.
Viikonloppuisin ja iltaisin on erilaisia harjoitteita, mutta nämä tunnit vähennetään viikon muista tunneista.

Päivät:
09 – 10 Yhteistä ylistystä ja rukousta
10 – 11 Tunti
11 – 12 Tunti
Ruokatauko
12.30 – 13.30 Tunti
13.30 – 15 Pienryhmä, harjoite, keskustelu tms.

Pääaineet:

• Identiteetti Kristuksessa
  • Jeesuksen elämä
  • Raamattu
  • Kristilliset opit
  • Herätyksen historia
  • Pyhän Hengen lahjat
  • Jumalan valtakunnan kulttuuri
  • Pyhällä Hengellä täytetty elämä
  • ihmissuhteet
  • Hengellinen hyvinvointi

Harjoitteet:
Koulun aikana pyrimme opetuksella ja harjoitteilla löytämään ne lahjat, jotka Jumala kullekin on antanut suunnitelmiensa toteuttamiseksi. Kun lahjat on tunnistettu ja löydetty, opettelemme käyttämään niitä turvallisessa ympäristössä, kullekin sopivalla tavalla.
Seurakunnan yhteydessä toimiva opetuslapseuskoulu mahdollistaa sen, että pystymme harjoittelemaan kunkin kutsumuksessa kasvamista myös oikeissa tilanteissa.
Tulemme vierailemaan myös muissa seurakunnissa ja tilanteissa sen mukaan, kun se nähdään tarpeelliseksi.
Päivittäin olevat ylistys- ja rukoustunnit virittävät ja mahdollistavat myös hengen lahjojen löytämisen ja harjoittamisen aivan uudella tavalla.

Opettajat:
Opetustoiminnasta vastaa Ville Pitkänen.
Opettajina koulussa toimivat Villen lisäksi Markku Tuppurainen, Jacob Huttunen, Pekka Perho sekä muut Revival Schoolin Staffiin kuuluvat.
Käytämme lisäksi vierailevia opettajia seurakunnastamme ja sen ulkopuolelta.

Koulu alkaa 28.elokuuta 2017 ja loppuu 27.huhtikuuta 2018.
Kouluun ei voi osallistua vain syyskaudeksi.

Syysloma on 13-19.10.
Joululoma on 16.12 – 7.1
Hiihtoloma on helmikuussa 2018 viikolla 9.
Aktio (n.3vkoa) on todennäköisesti maaliskuussa.

Koko vuosi: 1000e

Hinta ei pidä sisällään:
– Ruokaa, eikä asumista. Asumisesta vastaa kukin oppilas itse. Normaalissa päivässä on useita kahvi ja tee taukoja, jolloin voi syödä omia eväitä.
– Hinta ei pidä myöskään sisällään mahdollista naapurimaita kauemmas ulkomaille suuntautuvan aktiomatkan kustannuksia. Tähän varat yritetään kerätä muulla tavoin. Tällä hetkellä suunnitelmissa on tehdä noin 3 viikon aktio Israeliin. Viime kurssin oppilaat saivat kerättyä rahaa aktiota varten siten, että hintaa oppilaalle aktiosta jäin noin 200e.

Osallistumismaksujen eräpäivät:
1. Erä 200e maksetaan ennen koulun alkua elokuun loppuun mennessä,
2. Erä 100e syyskuun loppuun mennessä
3. Erä 100e lokakuun loppuun mennessä
4. Erä 100e marraskuun loppuun mennessä
5. Erä 100e joulukuun loppuun mennessä
6. Erä 200e tammikuun loppuun mennessä
7. Erä 100e helmikuun loppuun mennessä
8. Erä 100e maaliskuun loppuun mennessä

Koko vuoden maksun voi maksaa myös kerralla, tai nopeammin kuin yllä olevassa vaihtoehdossa.

Lukuvuoden 17-18 opiskelijoiden haku alkaa 1.5.2017 ja päättyy 31.7.2017.

täytä hakulomake:
Hae Revival Schooliin

LISÄTIETOA:

Lisätietoa koulustamme voit kysyä
Ville Pitkäseltä ville.pitkanen@netikka.fi
Pekka Perholta pekka.perho@gmail.com
Jacob Huttuselta huttuset@gmail.com

Paras opetus huipuilta opettajilta rohkaisevassa ilmapiirissä!

Tuulia Koponen

Tuhdisti proteiinia uskonelämään ja Jumalasuhteeseen.
Koulu joka muuttaa ihmistä ja mullistaa elämää!

Teija Salmi

Työtiimi

Mahdollisuus syventää jumalasuhdetta.
Piristysruiske elämään!

Jyri Aittoniemi

Uskovan elämänkoulu, joka vie uskon todeksi elämisen ja henkilökohtaisen Jumalasuhteen aivan uudelle tasolle. Koulu, joka jokaisen uskovan tulisi käydä!

Ani-Sofia Hietala

Ville Pitkänen