Lähetystyö

”Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa!”
Matt. 9:38

Seurakunnan lähetystyöntekijät Espanjassa ja Thaimaassa:

FERNANDO JA VUOKKO SANCHEZ, Espanja

Vuokon ja Fernandon työalueena on ollut vuodesta 2000 lähtien Valencian provinssi, jossa he vastaavat kolmesta eri työpisteestä.
Alcudiassa sijaitsevan äitiseurakunnan uuden kirkkorakennuksen vihkiäisiä vietettiin syyskuussa 2014.

e-mail: sfvs(at)wanadoo.es

Kastettavien iloa jakamassa Fernando Sanchez toinen vasemmalta.

Uusien tilojen vihkiäistilaisuuden juhlalounasta nauttimassa myös Martti ja Marjatta Kallionpää.

On aihetta juhlaan! Uuden kirkkosalin vihkiäisjuhla syyskuussa 2014.

RISTO, SUPHAP, NOOA JA NETTA VIERULA, Thaimaa, Pattaya

Vierulat ovat Fida International ry:n sekä Seinäjoen helluntaiseurakunnan lähettiperhe. Riston pääasiallinen vastuu on turistipastorin työ Pattayalla. He ovat vuodesta 2005 lähtien luoneet kontakteja ja vieneet menestyksekkäästi eteenpäin turistityötä.
Riston aloitteesta käynnistynyt  lastenkodin rakennushanke lähellä Myanmarin rajaa, saatiin päätökseen tammikuussa 2015. Risto organisoi lastenkotiin tehtävää avustustyötä ja hän toimittaa perheensä kanssa n. kerran kuukaudessa avustuskuorman, joka sisältää ruokatarvikkeita ym. koulun tarvitsemia opetusvälineitä.

Vierulan perhe on palannut Suomeen kesäkuussa 2017 lasten kouluasioiden vuoksi ja he odottavat Herran johdatusta tuleviin päiviin.

e-mail: risto.vierula(at)gmail.com

Avustusmatkalla perheen kanssa.

Uuden lastenkodin vihkiäisiä vietettiin tammikuussa.

Lastenkodissa on paikkoja 36 lapselle.

OSMANY CRUZ FERRER, Espanja

Seinäjoen Helluntaiseurakunta kannattaa Kuubasta Espanjaan muuttanutta Cruz Gonzálezin perhettä osakannatuksella yhdessä Patmos Lähetyssäätiön kanssa. Osmanyn lisäksi perheeseen kuuluu vaimo Leydi sekä tyttäret Emily, Nathaly ja Valery.

Vuokko ja Ferdando Sanchéz tutustuivat Osmany Cruz Ferreriin ja hänen perheeseensä ollessaan Kuubassa lähetysmatkalla. Osmany, joka on kutsumukseltaan opettaja, on toiminut mm. Kuuban helluntailiikkeen,
Asambleas de Diosin, kansallisen raamattukoulun
johtajana Havannassa.