JOULUN LAHJA – KERÄYS

Seurakunnassamme järjestetään Joulukonsertit ”Tapaus Beetlehem” La 25.11. klo 18 ja Su 26.11. klo 18.

Tänä vuonna Joulukonsertteihin sisältyy hyväntekeväisyys -teema, jossa voit osallistua JOULUN LAHJA – keräykseen lahjoittamalla esim. 20€ arvoisen lahjakortin. Lahjakortin voit hankkia esim. Halpa-Hallista ja toimittaa sen meille srk:n toimistoon, kirjamyyntiin tai viimeistään joulukonserttiin aulan vastaanottopisteeseen.

Lahjakortit jaetaan seurakuntamme diakonin toimesta mahdollisimman monelle tarvitsevalle.

Kiitos, että olet mukana!

Apua tarvitsevat, Seinäjoen Helluntaiseurakunnan jäsenet voivat hakea avustusta täyttämällä alla olevan lomakkeen 26.11. mennessä.

Voit ilmoittaa myös JOULUN LAHJAA tarvitsevan, seurakuntaamme kuuluvan perheen tai ystävän.

Tiedot käsitellään luottamuksellisesti seurakunnan diakonin toimesta!

JOULUN LAHJA - KERÄYS

Apua tarvitsevan tiedot
    1. * Pakollinen tieto

Varmistuskoodi (syötä alla olevaan kenttään)