ILTA Conference 2017

20-21.10

ILTA Conference on tapahtuma joka kokoaa satoja nuoria ympäri Suomen. Oletko koskaan miettinyt, onko tässä kaikki mitä elämällä on annettavaa? Me uskomme että tämän viikonlopun aikana voit löytää jotain, mikä kestää ja pysyy koko loppu elämän. Luvassa on ikimuistoinen viikonloppu, jossa voit kohdata vanhoja ja uusia kavereita, oppia lisää Jumalasta ja löytää syvemmän tarkoituksen elämällesi. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy. Tervetuloa!

Seinäjoen Helluntaikirkolla, Vellamonrinne 1.

PERJANTAI // 20.10.
18:00 ILTA Cafe Preparty // etkot kahvilan puolella
20:00 Encounter 1 // Matt King, ILTA Music

LAUANTAI // 21.10.
12 Brunssi (10€/henkilö – lippuja ovella)
14:00 Encounter 2 // Niklas Niemelä, ILTA Music
16:00 ILTA Cafe // kahvila avoinna

19:00 Encounter 3 // Matt King, ILTA Music
22:00 Afterparty // DJ Wilhelm K, John

Matt King

ILTA Conferencen pääpuhuja Matt King tulee suoraan Lontoosta. Matin ja Elisabethin sydämet on tulta ja rakkautta täynnä, ja se näkyy ja tuntuu. Heidän intohimo on levittää uskoa joka koskettaa arkielämää, ja heidän elämän kirkkaana keskipisteenä on Jeesus.

Matt ja Elisabeth ovat alun perin Australiasta, he asuivat jonkin aikaa USAssa, mutta muuttivat vuosi sitten Englantiin koska kokivat Jumalan kutsuvan heidät Eurooppaan. He ovet Reinhard Bonkken evankelistakoulun lähettejä, toimivat Europe Shall Be Saved verkostossa ja kiertävät laajasti etenkin Euroopassa ja Afrikassa.

Jos kaipaat tuoretta Jumalan kohtaamista ja lisää intoa sun uskonelämään, tai jos kristinusko edes jollain tasolla kiinnostaa, sun kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan Matt Kingia!

Niklas Niemelä

ILTA Conferencen lauantai iltapäivänä lauteille nousee Seinäjokisille tuttu, Houm-seurakunnan pastori, Niklas Niemelä. Niklas on tunnettu hyvällä huumorilla höystetyistä, armon täyteisistä saarnoista.

”Haluamme myös omalla esimerkillämme näyttää, että jokaisen perheenjäsenen tärkein tehtävä on lähteä eksyneen perään, jotta juuri hän voisi tulla löydetyksi. Aivan kuten Jeesus teki meidän vuoksemme. Yksi kaikkien, ja kaikki yhden puolesta.”                -Niklas & Tanja Niemelä

ILTA Music

Päätilaisuuksien musiikissa kuullaan kaksi eri ILTA Music kokoonpanoa tapahtuman aikana. Perjantaina ja lauantai iltana Arttu Koskenranta johtaa meitä ylistykseen ja lauantai iltapäivänä mennään Elsa Karmitsan ja Johannes Laaksosen ohjauksella. ILTA Music on tunnettu biiseistä kuten ”Suuruutes Äärellä”, ”Oi Taivainen isä” ja ”Pidä Lähelläs”. Bändillä on ollut kaksi kappaletta Suomen virallisen iTunes singlelistan ykkös-sijalla.

BRUNSSI

Lauantaina 21.10. klo 12

Paljon odotettu ja suuren suosion saavuttanut brunssi palaa mukaan ILTA Conferenceen alkuperäisessä muodossaan! Viime vuonna nautimme brunssia Holy Smoke -ravintolassa mutta tänä vuonna brunssi palaa juurilleen ja saamme nauttia siitä seurakunnalla.

Brunssin hinta on 10€
Lippuja voi ostaa etukäteen Illasta tai tapahtuma-perjantaina myyntipisteeltä.
Lippuja myydään myös ovelta, eli tervetuloa paikan päälle lauantaina klo 12!

AFTERPARTY

ILTA Conferencen lauantai illan kokouksen jälkeen voit käydä eteisen puolella hörppäämässä kupin kahvia ja suunnata suoraan takaisin pääsaliin jossa Afterparty sinetöi tapahtuman. Afterpartyssa DJ Wilhelm K sekä Seinäjoen oma poika JOHN! Tätä sä et halua missata!

Jasmiina Valkeinen

Majoitusvastaava

Puh: 044-5655473

KAIPAATKO MAJAPAIKKAA?

Pyrimme järjestämään kotimajoituksen mahdollisimman monelle jotka ovat yöpaikkaa vailla ILTA Conffassa. Lähetä viestiä (tekstari tai WhatsApp) jommalle kummalle meidän majoitusvastaavista ja he kertovat jos paikkoja on vielä tarjolla. Tervetuloa vieraanvaraiselle Seinäjoelle!

Emilia Kultalahti

Majoitusvastaava

Puh: 040-7060535

ILTA Conferencen alkuun