21.-23.10. ILTA Conference 2016

ILTA Conference on maksuton tapahtuma, joka kokoaa toistatuhatta nuorta ympäri Suomen kohtaamaan Jumalaa. Luvassa on ikimuistoinen viikonloppu, jonka tarkoituksena on sytyttää sydämet ja innoittaa sua elämään uskosi todeksi arjen keskellä.

Seinäjoen Helluntaikirkolla, Vellamonrinne 1.

ILTA Conference ohjelma

PERJANTAI // 21.10.
21:00 Encounter 1

LAUANTAI // 22.10.
12 & 13:30 Brunssit
15:00 Encounter 2
17:00 ILTA Talkshow
21:00 Encounter 3

SUNNUNTAI // 23.10.
14:00 Encounter 4

Pääpuhujana Scott Thompson Jesus Culture:sta

ILTA Conferencen puhujavieras Scott Thompson toimii maailmanlaajuisen Jesus Culturen aktiotyön johtajana ja konferenssipuhujana ympäri maailmaa. Hän on dynaaminen julistaja, jolle yliluonnolliset asiat kuten profetoiminen ja ihmeet ovat osa luonnollista Jeesuksen seuraamista. Thompsonin perhe asuu Californiassa (USA) ja perheeseen kuuluu vaimo Lacey ja kolme lasta, Orren, Judah & Ava.

Me rakastetaan Jesus Culturea ja sitä mitä Jumala tekee tän liikkeen kautta ympäri koko maailmaa. Me ollaan tosi innoissaan siitä että Scott Thompson tulee tänne sytyttään Suomea!

Pekka & Neea

Itse olen todella innoissani kun Scott Thompson saapuu Ilta Conferenceen puhumaan, joten nautitaan tuosta viikonlopusta ja annetaan Jumalan tehdä työnsä meissä!

Markus

Scott Thompson tulee avaamaan todella freshin näkökulman siitä miten nuoren sukupolven tulisi nousta rohkeesti sille paikalle mihin Jumala on meidät asettanut! Oon todella liekeissä siitä!!!

Wilma

Ryan Adams

ILTA Conferencen toinen pääpuhuja RYAN ADAMS tulee Brasilian Belo Horizontesta! 28-vuotias Ryan palaa lähetystyölle. Hänen istuttama Lagoinha Centro seurakunta on puolessa vuodessa kasvanut räjähdysmäisesti. Kokouksissa käy viikoittain yli 1500 henkeä ja heidän yhteisenä näkynä on istuttaa uusia seurakuntia ympäri maailmaa. Ryanin sydämellä on sytyttää nuori sukupolvi tekemään lähetystyötä täysillä.
Ryan Adams puhuu ILTA Conferencessa lauantai iltapäivänä klo 15.

ILTA Music

ILTA Music johtaa meitä ylistykseen koko tapahtuman ajan. ILTA Music on Seinäjoen ILLAN ylistystiimi, josta on koottu kaksi bändiä johtamaan ylistystä tapahtumassa. ILTA Music on tunnettu biiseistä kuten ”Suuruutes Äärellä”, ”Oi Taivainen isä” ja ”Pidä Lähelläs”. Kesällä julkaistu ”Lähellä Sinua” -kappale nousi Suomen iTunesin virallisen singlelistan ykköseksi.

ILTA Talk Show

ILTA Conferencen paneelissa tullaan näkemään tänä vuonna ILTA Talkshow, jonka houstaa Aki-Matti Latosaari. Rautaakin kovemmassa talkshow:ssa nähdään vieraina Roni Lempiäinen, Ryan Adams sekä Markus & Sanni Särkkä. Luvassa siis hurjan hauskaa settiä tapahtuma lauantaina klo 17.00. Luvassa on myös vakaviakin keskusteluita, sillä talk shown on tarkoitus olla myös viihdyttävä mutta ennenkaikkea varustava sekä rohkaiseva.

BRUNSSIT

22.10. // klo 12 & 13.30

Paljon odotettu ja suuren suosion saavuttanut brunssi palaa mukaan ILTA Conferenceen alkuperäisessä muodossaan! Viime vuonna nautimme brunssia Holy Smoke -ravintolassa mutta tänä vuonna brunssi palaa juurilleen ja saamme nauttia siitä täällä seurakunnalla.

Brunssin hinta on 10€
Lippuja voi ostaa etukäteen Illasta tai tapahtuma-perjantaina myyntipisteeltä!
Lippuja myydään myös ovelta mikäli niitä on lauantaina vielä jäljellä.

ILTA Conference Kahvila

ILTA Kahvila palvelee tapahtuman aikana:
Perjantai 21.10. klo 19-21 MEGA ETKOT
Lauantai 22.10. klo 18-21 ILTA KAHVILA
Sunnuntai 23.10. klo 13-14 MINI KAHVILA ETEISESSÄ

Mega Etkot ja ILTA Kahvila menu:
Panini 4,50€
Kebab leipiä 3€
Kahvi/tee 1€
Cafe Latte 2€
Limsatölkki (0,33l) 1,50€
Limsapullo (0,5l) 2€

ILMOITTAUDU

JESUS CULTURE // Johtajuusseminaari

ILTA Conference tapahtuman yhteydessä järjestetään sunnuntai aamuna Jesus Culture -johtajuusseminaari. Seminaari on suunnattu pastoreille, nuorisotyöntekijöille, tiiminjohtajille ja vapaaehtoisille. Kouluttajana toimii Scott Thompson USA:sta, ja aiheena: ”Miten herättää nuori sukupolvi elämään usko todeksi arjen keskellä täynnä rakkautta ja voimaa?”

Aika: Sunnuntai 23.10. klo 11-13.
Hinta: 10€/henkilö, sisältää lounaan klo 13 (maksu ovella)
Paikka: Seinäjoen Helluntaiseurakunta, pääsali.
Muistathan ILMOITTAUTUA seminaarille etukäteen.

KAIPAATKO MAJOITUSTA?

Oletko tulossa ILTA Conferenceen kauempaa ja kaipaat majoitusta?
Järjestämme koulumajoituksen Seinäjoen yhteiskoululla pe-su 21.-23.10.
Voit ilmoittautua majoitukseen tästä linkistä. Majoitus tapahtuu koulun lattialla, joten tarvitset oman patjan ja yöpymisvarusteet.
Lisää tietoa majoituksesta antaa Toni Kivistö // 0452385736

PEKKA & NEEA PERHO

Seinäjoen ILLAN omat pastorit, Pekka ja Neea Perho, isännöivät ILTA Conferencea yhdessä ILTA tiimiliiderien ja tiimiläisten kanssa. Perhojen näkynä on sytyttää tämä sukupolvi elämään uskonsa todeksi täynnä rakkautta, vapautta ja voimaa.

CASA & SANNI SÄRKKÄ

Markus ”Casa” ja Sanni Särkkä toimivat Perhojen rinnalla Seinäjoen ILLAN tiimien johtajina. Särkät ovat ILTA Conferencen tuotantotiimin johtajat. Särkkien unelma on nähdä nuorten syttyvän palamaan Jumalalle, että nousisi sukupolvi Suomessa jolle mikään ei riitä kun kyse on Jumalan läsnäolosta.

ILTA Conferencen alkuun

Päivä(t)

H(s)

Minuutti(a)