ILTA Conference 1.-3.11. 2019 // PURPOSE.

ILTA Conference 19 on maksuton tapahtuma jokaiselle, jonka sydän palaa Jumalalle, mutta myös sinulle, joka et koskaan ole käynyt kirkossa.

Uskomme, että Suomessa nousee sukupolvi, joka ei anteeksi pyytele rohkeuttaan, joka tuntee oman arvonsa ja tietää kuka on.

PURPOSE on tapahtuma sinulle, joka haluat löytää syvemmän tarkoituksen elämällesi ja astua syvempään ymmärrykseen Jumalan asettamasta kutsumuksesta elämäsi yllä.

Welcome to ILTA Conference.

Welcome to PURPOSE.

PÄÄPUHUJAT

Jake & Maureen Moores

suoraan Lontoon sykkeestä. Jake ja Maureen toimivat Lontoon Hillsong seurakunnan nuorisotyössä, jonka lisäksi Jake johtaa koulutyötä. He ovat lämminhenkinen ja intohimoinen pariskunta, joka haluaa nähdä yksilöiden sekä seurakunnan kukoistavan ja rakastuvan Jeesukseen yhä enemmän. Into ja palo, jota he kantavat tulee varmasti tarttumaan.

KANAVA-

PUHUJAT